Innspill til handlingsplan 2023

INNSPILL TIL HANDLINGSPLAN

Det vil ta omtrent 5 minutter å fullføre undersøkelsen.

Styret i Hole Frivilligsentral er opptatte av å ivareta medvirkning og innspill fra de frivillige tilknyttet Hole Frivilligsentral. De frivillige er en viktig ressurs, og dermed er det fint å få inn nye ideer til handlingsplan og aktivitetene på Frivilligsentralen. Styret ønsker å vite mer om deres gode ideer og drømmer! Om du eller din forening har vært med å arrangere en aktivitet på Frivilligsentralen det siste året, kan du skrive noe om dette ved spørsmål nummer 10. Eventuell annen evaluering blir gjort direkte med involverte frivillige eller de som arrangerer aktiviteten. 

Det er nå lagt til rette for å komme med innspill til handlingsplan på følgende måter:

- Fyll ut skjemaet digitalt og svar på spørsmålene via linken. 

- Du kan også hente et skjema for innspill på frivilligsentralen. Om det ikke er noen tilstede på kontoret, ligger skjemaene til utfylling i en konvolutt i postkassen. Ditt svar kan du også returnere på samme måte, husk lukket konvolutt om du ikke ønsker at andre enn styret skal lese svaret ditt.

Styret vil behandle innspillene i løpet av november/desember. Frist for innlevering er fredag 11 november. 

https://forms.office.com/Pages/ResponsePage.aspx?id=D9sjNlAPsEGiOq7FIIcJie8BpAkd-ORNtgygLQFWRehUNE1XN1E0TjRZSFgxU0VGTzRZWTE2VVhMSyQlQCN0PWcu


2024 © Hole frivilligsentral